Bed & Breakfast

Van alle gemakken voorzien...

Op de Salixhoeve is het goed toeven. Geniet in het zonnetje van een stevig Drents ontbijt op uw eigen terrasje. Krul op met een boekje in één van de grote luie stoelen op een herfstachtige middag. Rust heerlijk uit op de comfortabele Tempur matrassen. Leef u uit op een leeg canvas met kwast en verf. Laat u verrassen met een smullerijtje in de middag: thee met muffins, aardbeien met slagroom of misschien een boeren kaasplankje...

Liever actief bezig? Ook dat regelen we graag voor u. Hunebedden kijken, uw eigen stamboom uitpluizen, Drentse bieren proeven... Onderweg genieten van een rijkgevulde picknickmand. Of laat u eens een heel weekend verrassen! Kijk op onze arrangementenpagina voor een overzicht van alle mogelijkheden.

U heeft de beschikking over...

Slaapkamer


De accomodatie beschikt over een tweepersoonsbed met twee Tempur matrassen. Het beddengoed passen we aan de seizoenen aan: luchtig in de zomer en lekker warm in de winter. De slaapkamer is voorzien van verduistering. De omgeving is bovendien heerlijk stil.

Badkamer


U heeft de beschikking over een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Handdoeken en badjassen liggen voor u klaar evenals echte Drentse shampoo en zeep. Een föhn, wasmachine en droger zijn tevens aanwezig.

Mini keuken


Boven treft u een erg complete mini keuken aan voorzien van: vaatwerk, spoelbak, magnetron (géén kookplaat!), airfryer, waterkoker, koffie­zet­appa­raat, koelkastje en vaatwasser. Er is zelfs een gourmetstel! Koffie en thee kunt u gratis gebruiken. Fris, snoep en knabbels zijn tegen betaling beschikbaar.

Zitkamer


Boven vindt u ook de ruime zitkamer voorzien van twee heerlijke luie fauteuils, een eettafel met stoelen, een schilderhoek met ezel, WiFi, een TV met DVD-speler en een radio/CD-speler. Let op: vanwege de trap is het huisje niet geschikt voor mensen met een fysieke beperking.

Terras


Om het huis vindt u een weelderige tuin van een hectare en uw eigen privéterras met zitje. Er hupst regelmatig een hazenpaar door de tuin. Soms brengen zelfs reeën en ooievaars een bezoek. In de zomer grazen in de wei regelmatig waterbuffels!

Vermaak


Er is allerlei vermaak aanwezig: een croquetspel voor in de tuin, een goed gevulde boekenkast, bordspellen, films op DVD, en zelfs een heuse schildersezel met vrij te gebruiken schilderspullen. Liever erop uit? Kijk dan eens bij onze arrangementen.